”Mina barns framtid är nu säkrad”

Chitras vill ge sina barn möjligheter som hon själv inte haft möjlighet till, som att låta barnen få gå i skolan:
– Jag gick aldrig i skolan, därför vill jag att mina barn ska få studera. Jag visste dock inte hur jag skulle klara av att försörja min familj och ha råd att skicka barnen till skolan. När jag fick chansen att ta del av Hand in Hand Indias träning fick jag självförtroendet och motivationen till att utveckla den rismjölsverksamhet som jag hade hemma.

Det Chintra behövde för att expandera sin verksamhet var både pengar och redskap. Via Hand in Hand fick hon ett lån vilket hjälpte för att kunna öka tillverkningen av rismjöl från 10-15 kg till 57 kg varje dag. Mjölet levererar hon till butiker och hotell och ger henne en månadsinkomst på 15 000 INR (ca 1800 SEK).
– Mina barns framtid är nu säkrad, säger en glad och tacksam Chitra som har jobbar vidare mot nästa mål att expandera verksamheten ytterligare.

 

 


 Hjälp till att starta företag!

Att starta ett företag behöver inte kosta mer än 900 kr! Hur många företag startar du?

Ge en gåva >>

Ge ditt stöd till Hand in Hand

Gå med i vårt nyhetsbrev

Hjälp oss nå fler!

Dela på Linkedin