Jobba med oss och bekämpa fattigdom genom entreprenörskap

Vill du använda ditt kontaktnät och långa erfarenhet i näringslivet till något som hjälper andra? Vi söker en medarbetare till insamlingsteamet.

Du gör skillnad varje dag för många människor som lever i fattigdom. Vi söker en person med lång arbetslivserfarenhet, en resultatorienterad och engagerad medarbetare för att arbeta med nya och befintliga företagskontakter. Vi söker dig som har ett väl utvecklat kontaktnät inom näringslivet och som vill bidra till en bättre värld.

Hand in Hands modell med att bekämpa fattigdom genom entreprenörskap är effektiv och hållbar – och den fungerar verkligen! För att kunna hjälpa ännu fler människor att ta sig ur fattigdom förstärker vi insamlingsteamet med ytterligare en medarbetare.

Tjänsten innebär att tillsammans med kollegorna identifiera nya samarbeten, genomföra kundbesök, säljinsatser och event som främjar insamlingsverksamheten. Du ska ha vana att förhandla på ledningsnivå och trivas i sociala sammanhang.

Du som söker:

  • har lång erfarenhet av försäljning och förhandling på ledningsnivå
  • är van att arbeta självständigt
  • är uthållig, initiativrik och handlingskraftig
  • vill förändra världen till det bättre
  • kan arbeta både strategiskt och praktiskt
  • får gärna ha entreprenörskapsbakgrund

Vi är inne i en spännande och expansiv fas och intresset för vår effektiva och framgångsrika modell ökar. På kontoret i Stockholm är vi nu 17 personer som arbetar med insamling, givarsamarbeten, kommunikation och programutveckling.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev till:
Sofie Borgudd (insamlingsansvarig)
sofie.borgudd@handinhand.nu
Tfn.nr: +46 70 554 54 81
Ring gärna om du vill veta mer om tjänsten!

Senast 30 augusti vill vi ha din ansökan men tjänsten kan bli tillsatt tidigare då ansökningar behandlas löpande.

Hand in Hand Sweden arbetar med att bekämpa fattigdom genom företagande och utbildning. Det gör vi genom att utbilda och träna framförallt kvinnor i entreprenörskap, för att därefter hjälpa dem att starta egna verksamheter. Vi har verksamhet i Indien, Kenya, Zimbabwe och Afghanistan. Hand in Hand startades av ett svenskt lärarpar i slutet av 90-talet. Percy Barnevik kom i kontakt med organisationen i början av 2000-talet och bidrog, både finansiellt men också med sin erfarenhet från näringslivet, till en utvecklingsorganisation med fokus på resultat och effektivitet.

 

 

Ge ditt stöd till Hand in Hand

Gå med i vårt nyhetsbrev

Hjälp oss nå fler!

Dela på Linkedin